Blackjack strategija

Prilikom upoznavanja igre, naravno želite razviti najbolju strategiju koje ćete se držati kako bi si osigurali pobjedu. Naš vodič kroz strategije igre pokriva sve varijacije igre u Blackjacku i točno je ono na što se možete osloniti prilikom razvoja svog stila igranja.

Poznajete li osnovna pravila igre, upoznati ste da u online kasinima morate izabrati na koliko špilova ćete igrati. Broj špilova može ići od jedan do osam. Naravno broj koji odaberete, utjecat će na strategiju igre i naravno strategiju pobjede u Blackjacku.

Vodič u ovom članku će se usredotočiti na broj špilova s kojima igrate, kako bi vam dali upute koju strategiju igre da izaberete. Naravno da više špilova znači i drugačiju strategiju igre u Blackjacku.

Naše Blackjack strategijske kartice s uputama, bazirane su po statističkim podacima, što znači da smo za vas izabrali, akcije koje vam osiguravaju najviše šanse za pobjedu, ali niti jedna strategija ne garantira pobjedu, ali znati kada ne igrati u Blackjacku, je isto tako korak bliže pobjedi.

Kartica s uputama za Blackjack s Jednim Špilom

Prva kartica je namijenjena s jednim špilom od 52 karte, ovo je ono s čime i trebali krenuti.

Kartica s uputama za Blackjack s Jednim Špilom

Na ovoj kartici možete vidjeti, sve akcije koje trebate napraviti na temelju početnih karata koje dobijete, smatrajte ovo kao trik kartu za igranje. Možete je koristiti prilikom igranja online, ali ne i u stvarnom kasinu.

Strategija igranja s 2 špila karata

Strategija igranja s 2 špila karata

Blackjack s 2 špila zahtjeva strategiju koja je drugačija od igranja sa samo 52 karte. Ova kartica govori kako prilagoditi svoju igru za dva špila, naši statističari, izračunali su na pažljiv način kako biti u dobitku u odnosu na djelitelja.

Blackjack 2 špila karata koristi naravno i neke od savjeta za osnovnu igru kao sto je naravno razdvajanje 8 i asova, i naravno stajanje s igrom ako je vrijednost u početnim kartama 20.

Strategija igranja igre s 4 špila

Strategija igranja igre s 4 špila

Blackjack kartica s uputama za igru s 4 špila ili 208 karata. Formula igranja naravno je ista kao i igranja sa svim drugim brojevima špilova. Potrebno je dakle analizirati što ste dobili od karata na stolu i što je dobio djelitelj. Kada ste dobro proučili otvorene karte birate strategiju prema kartama koje imate i tablici.

Strategija igranja igre sa 6 špilova

Strategija igranja igre sa 6 špilova photo 1

Strategija za igranje igre u ovoj kartici, odnosi se na igru sa 6 špilova, ali mogla bi se primijeniti na igru s 8 špilova. Bitno je znati da improvizacija nije potrebna, ova karta je sve što je potrebno za uspješno igranje. Pratite li je, šanse za ostvarenje dobitka su zbilja velike.

Blackjack Zamjena

Igra ima razne varijacije, jedna varijacija je i ona zamjene. Zamjene su uzbudljive, omogućuje je vam se da mijenjate ruku između igranja. Bez obzira na to, trebali biste analizirati svaku ruku i djelovati u skladu s donjim karticom s uputama:

Strategija igranja igre sa 6 špilova photo 2

Želite li pobijediti u ovoj igri, morate slijediti jednostavna pravila, kartice koje su vam ponuđene ovdje, pomoći će vam u stvaranju strategije kako igrati. Prvo što trebate izabrati su naravno strategija koju ćete slijediti. Kasina će vam dati opciju da si birate sami strategiju kojom ćete igrati.

Ako pričamo o šansi za pobjedu, broj špilova karata zapravo ne utječe previše na šanse dobitka u Blackjacku.Taktika igranja će vam pomoći, a uz pomoć naših kartica s uputama pomoći će povećati vaše šanse.

Prilikom izbora strategije, isprobajte sve po malo dok ne nađete ono što vam odgovara. Odaberite strategiju i držite se svoje taktike, čak ako vam baš i ne ide, jer igranjem prema statistici povećavaju vam šanse, a ako se držite ovih kartica, vjerojatnost za dobitak se povećava.

Brojanje karata u Blackjacku i kako doći do velikog dobitka

Kod popularnih strategija igranja Blackjacka, tu je dakako dobro poznata strategija brojanja karata. Ova strategija se može pronaći u mnogim filmovima o kockanju i da, stvarana je i radi dobro u vašu korist, omogućava vam pobijediti djelitelja i osvajanje velikih dobitaka. Kockarnice dakako ne vole kada neko koristi ovu strategiju zato budite oprezni i pazite da sakrijete da ju koristite.

Želite znati što je zapravo brojanje karata?

Mnogi ju smatraju jednostavnom, dok drugi kompliciranom, a zapravo sustav se oslanja na broj karata preostalih u špilu. Bitno je znati koliko je niskih karata i visokih karata ostalo u špilu. Naravno ako imate takvo saznanje, moći ćete predvidjeti koja karta bi se mogla sljedeća pojaviti na stolu. Naravno ako točno možete predvidjeti koja je iduća karta to za vas predstavlja veliku mogućnost pobjede i dobitka.

Sustav brojanja karata

Sustav samog brojanja poprilično je jednostavan, mi vam ovdje dajemo upute u vodiču kako brojati, kojih se trebate držati kako bi sebi osigurali sigurnu pobjedu.

  • Kartice od vrijednosti 2-7 označite s oznakom 1
  • Kartice od vrijednosti 7-9 označite s oznakom 0
  • Kartice od vrijednosti 10-K označite s oznakom -1

Brojanje je zapravo jednostavno, započnete s 0 i kako igrate kartu po kartu, dodajete ili oduzimate vrijednost karata koje prolaze kroz ruke djelitelja. Isto tako ovo se naziva prolaz broj, te ono što trebate je upotrijebiti ga kako bi se kladili na pozitivno za svoj rezultat.

Kada igrate s više špilova igru, onda morate uzeti u obzir pravila brojanja i pratiti, ako je rezultat u plusu, tj. pozitivan, vrijeme je da uložite vaš novac na okladu i dobijete dobitak.

Onda, što kažete, brojanje karata u našim uputama? Sviđa vam se, onda morate poraditi na praksi, tek kada ga dobro usvojite možete se početi kladiti za stvarni novac u kasinu.

popup

Primite impresivan bonus iz sigurne online casino

€1,000