Izjava o privatnosti

PRAVILA O PRIVATNOSTI

Uz sve poštovanje prema privatnosti, mi ne zahtijevaju osobne podatke kada ste posjetili blackjack77croatia.com. Ipak, ako je u tijeku bilo istraživanja proizvoda vezanih ili tijekom transakcije na mjestu informacije koje pružaju zaštićena od neovlaštenog pristupa, a vi ćete biti obaviješteni o tome kako će se podaci koristiti. Izjava nastavku objašnjava postupke prikupljanja podataka na mjestu.

PODRUČJE

Izjava pokriva sva područja blackjack77croatia.com nalazi na blackjack77croatia.com (Site). Informacije koje je primio u skladu s praksom prikupljanja informacija na stranicama informacije koje pojedinci na blackjack77croatia.com, što je izvan trgovine, poslovanja ili struke od pojedinaca (informacija).

Hiperveza nalazi se na stranici mogu biti i iz drugih internetskih stranica, uključujući, ali ne ograničavajući se na stranice povezane s blackjack77croatia.com. blackjack77croatia.com ne preuzima nikakvu odgovornost za pravila o privatnosti ili sadržaj drugih web stranica. Potičemo vas da pregledate pravila privatnosti bilo koje tvrtke prije nego što odluči da podnese ili poslali svoje osobne podatke. Daljnje pojedinosti na mjestu hiperveza može se naći na Uvjeta korištenja na Web stranicama.

INFORMACIJA

Informacije koje (blackjack77croatia.com) okupljaju se svrstati u dvije kategorije:

Podaci za praćenje, prikupljaju kada se korisnik pomakne preko web stranice.

Osobni podaci pružaju korisnicima na dobrovoljno osnovi.

Informacije za praćenje

Podaci o praćenju prikupljaju stranice automatski i sustavno. Podaci se prikupljaju za prikaz stranice aktivnosti, posjećenih stranica, vrijeme provedeno na stranicama i stranicama posjetitelji su hipervezom.

Na stranicama prikuplja informacije o praćenju na anonimnoj osnovi. Site ne povezuje nikakve osobne podatke s ovim podacima.

Informacije praćenje prikuplja logove web poslužitelja i kolačiće. Web poslužitelj prijavljuje prikupljanje podataka o aktivnosti na web stranici. Kolačić je parcela od informacija koje se koriste za praćenje, provjeru autentičnosti i održavanje određene podatke o korisnicima stranice (postavke stranice i sl). blackjack77croatia.com prati ponoviti posjeta na web uz pomoć kolačića. Posjetitelja računala dodjeljuju kolačiće, bez prikupljanja osobnih podataka o korisniku računala, osim ako nije izričito predviđeno sam korisnik dobrovoljno osnovi.

Praćenje se podaci koriste za poboljšanje web dizajn i sadržaj analizirajući statistike posjeta.

Osobne informacije

Pod osobnim podacima podrazumijevamo korisničko ime, e-mail adresa i dodatne informacije koje nije obavezno. Osobni podaci mogu se prikupljati na neke stranice stranicama ako posjetitelj želi pitati blackjack77croatia.com pitanje on-line, prilikom preuzimanja softvera ili zadavanje naloga za upis.

Osim toga, osobni podaci mogu se prikupljati u sklopu prijave za natjecanja.

Osobni podaci se koriste za potrebe promocija, uprave, uključujući, ali ne ograničavajući se na provjeru i obavijest o pobjednicima.

Korištenje Informacije

Informacije koje na našim stranicama, koristi za pružanje korisnicima s novim blackjack77croatia.com usluga i / ili promocije koje smatramo od interesa za korisnika. Informacije mogu se dijeliti unutar zaposlenika, agenata, samostalni poduzetnici ili drugi blackjack77croatia.com povezane / nepovezane osobe i / ili poslovnim partnerima koji djeluju u ime stranice s ciljem ispunjavanja i / ili transport narudžbu, povrat novca ili nagradu , Osobni podaci neće se dijeliti s ne- blackjack77croatia.com mjestima, osim ako smatra potrebnim kako prilikom dovršetka transakcije. blackjack77croatia.com ne snosi nikakvu odgovornost za pravila o privatnosti drugih mjesta, i ostavlja ga predmetom za njihovu suglasnost za liječenje osobne podatke kao poslovnu tajnu s razumijevanjem da se može i ne može se koristiti u druge svrhe, osim za obavljanje svoje specifične i izravna funkcija.

Korisnički povratak e-mail adrese se koriste za slanje odgovora na e-mailova i pitanja primamo, kao i za pružanje ažuriranja usluga i obavijestiti o dodatnim promocije i ponude.

Osobni podaci mogu se otkriti kada je to potrebno u skladu sa zakonom, ili ćemo u dobroj vjeri pronaći potrebne radnje, to jest da se provede ili primijeniti Uvjete i odredbe, kako bi se zaštitila prava, sigurnost ili imovinu blackjack77croatia.com.

blackjack77croatia.com ne isključuje mogućnost kupnje / prodaje imovine na našoj / drugih tvrtki u toku vremena. Transakcije od vrste gledajte posjetitelja osobnih podataka kao samo poslovne imovine. Osim toga, podaci se mogu prenijeti u slučaju ili kada blackjack77croatia.com ili sve svoje imovine kupio ili predmet likvidacije u stečaj.

Zaštita podataka

Visoko profesionalni sigurnosni sustavi se koriste za sprečavanje neovlaštenog pristupa, održavati točnost podataka i osiguravaju ispravnu upotrebu informacija. Sustavi koji se koriste na ovoj stranici u skladu s najnovijim sigurnosnim standardima i uključuju potrebne elektroničke, fizičke i upravne postupke, koji pomažu u zaštiti informacije prikupljene na internetu i kako bi se osigurala i jamčiti njegovu pravilnu uporabu.

Ipak, s obzirom na činjenicu da nema podataka može biti potpuno besplatno na Internetu, ne možemo jamčiti da su sve informacije koji nam se potpuno sigurno i siguran. Korisnici daju informacije na vlastitu odgovornost. blackjack77croatia.com neprestano procjenjuje i ocjenjuje sposobnosti novih tehnologija u pružanju dodatnu zaštitu podataka.

Pristup osobnih podataka

Osobni podaci pod uvjetom da nas ne smiju se koristiti ili dijeliti osim ako nije drugačije navedeno u sljedećoj izjave. Ako više ne želite primati informacije od blackjack77croatia.com, kliknite ovdje da biste poništili pretplatu.

Pravo promjene Izjavom o privatnosti

blackjack77croatia.com ima i zadržava pravo izmjene ove Izjave u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu odmah po objavljivati ​​na Web stranicama. Ažurirano 24. veljače 2009. godine nije bilo promjena se na suštinu ove izjave.

popup

Primite impresivan bonus iz sigurne online casino