Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Prihvaćanje uvjeta

blackjack77croatia.com (stranice) dostupan svim korisnicima. Informacije, dokumenti, reference i softver (materijali) i usluge ovdje su u skladu sa sljedećim uvjetima korištenja. U slučaju da korisnik je ispod 21, on mora čitati ovaj članak u nazočnosti roditelja ili skrbnika. Ukoliko korisnik ili korisnički roditelj / staratelj ne slažete sa sljedećim uvjetima i uvjetima, trebali prestati koristiti stranice od sada. Korištenjem Web ili bilo koji od materijala ili usluga, automatski slažete s Uvjetima korištenja. blackjack77croatia.com zadržava pravo promjene i mijenjaju uvjete korištenja po vlastitom nahođenju. Ako i dalje koristite Stranice nakon izmjene Uvjeta korištenja smatrat će se navesti da prihvaćate sve promjene. Nadalje, svaka upotreba materijala, odnosi se na neke specifične pravila, podliježe dodatnim uvjetima i uvjetima koji su ovdje opisani, u Uvjetima korištenja. Sve dodatne i dodatni uvjeti se uključuju u sljedećim Uvjetima korištenja. Kršenje bilo kojeg od ovih Uvjeta korištenja će dovesti do automatskog prestanka ovlaštenja i pristup web-mjesta, a korisnik mora uništiti sve preuzete ili ispisane materijale iz stranice.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Oznake (koji uključuju logotipi, zaštitni znakovi i oznake usluga) koji se nalaze na stranici su svojstva blackjack77croatia.com ili treće strane. Svaka uporaba žigova u vlasništvu mjestu trećoj strani je zabranjeno. Materijali i Usluge blackjack77croatia.com zaštićeni su autorskim pravom i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu, dakle neovlaštena uporaba njih se smatra kao kršenje tih zakona. blackjack77croatia.com korisnici ne mogu imati bilo kakav izričito ili podrazumijevano prava pod bilo patente, autorska prava, zaštitne znakove ili poslovnoj tajni informacije s obzirom na materijale i / ili usluge. Svaka uporaba (npr ponovnog pisanja, kopiranje i prevođenja) informacija naći na stranicama (na primjer dokumente i fotografije) bez pismenog dopuštenja ove stranice je zabranjeno. Bilo koja od opremanja informacijskog ovom Ugovoru ne čini potporu ili jamčiti nikakvu licencu pod kojim autorskih prava ili patenata.

Slanje bilo kakve materijale, informacije, tehnike, ideja ili koncepata (povratnih) na mjestu, korisnik se slaže i potvrđuje da:

povratne informacije ne sadrže nikakve vlasničke i povjerljive informacije;

blackjack77croatia.com ne namjera ili poduzeti bilo kakvu obavezu bilo koje vrste od izravnih ili posrednih tajnosti u vezi s povratnih informacija;

blackjack77croatia.com je i ima pravo da koristi ili odaje nikakvu povratnu informaciju za bilo koju svrhu u nahođenju širom svijeta;

povratne sprege postaju vlasništvo blackjack77croatia.com, bez obveze bilo koje vrste za korisnika;

blackjack77croatia.com ne daje naknadu ili naknadu bilo koje vrste.

JAMSTVA I ODRICANJA

Stranica nudi SVE Materijali i usluge „kako jest”. blackjack77croatia.com ODGOVORNOST ZA izraženi ili se naslućuju JAMSTVA uključujući ali ne ograničeno na, implicirana jamstva o mogućnosti prodaje ili prikladnosti za određenu namjenu, u punoj mjeri DOPUŠTA MJERODAVNO PRAVO. blackjack77croatia.com ne može i ne jamči da JEDNE STRANICE; Ili bilo koji sadržaj, materijali, informacije, proizvode (uključujući softver) i / ili usluge dostupne na ili putem web-stranicama; Poslužitelji; ILI PUTEM E-mail poruke primljene od blackjack77croatia.com sadrže viruse i / ili drugih štetnih KOMPONENTE blackjack77croatia.com ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu koja može nastati KORIŠTENJA STRANICA ili bilo koji sadržaj, informacije, materijali, proizvodi (uključujući software) i / ili usluga koje su Vam dostupne na ili putem ovih stranica, uključujući, ali ne ograničavajući se slučajne, kažnjive IZRAVNU, NEIZRAVNU i posljedične štete, uključujući ali ne ograničavajući se i na štetu koja može dovesti do gubitka podataka ili dobit, ČAK I AKO UPOZORENJE O MOGUĆNOSTI TAKVIH ŠTETA. KORISNICI JE JASNO I slažu da je korištenje ove stranice stoji na VLASTITU ODGOVORNOST.

Sve pogreške, uključujući tehnička ili druga, moguće tiskarske pogreške ili netočnosti. blackjack77croatia.com zadržava pravo na izmjene usluga i materijala na Web stranicama u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.

Materijali i / ili usluga na stranici mogu biti zastarjeli, a blackjack77croatia.com se ne obvezuje god na ažuriranje tih materijala ili usluge.

Svi linkovi na web-lokacijama trećih nisu u kontroli i odgovornosti blackjack77croatia.com.

blackjack77croatia.com ne predstavlja niti na bilo koji drugi web stranicu na kojoj možete izabrati da imaju pristup i biti povezan s preko ove stranice. Veze na ovim stranicama su dati samo kao pogodnost, a blackjack77croatia.com ne drži niti odobrava ili prihvaća nikakvu odgovornost za sadržaj tih stranica.

ODŠTETA

Korisnici se slažu obeštetiti i blackjack77croatia.com i sve što je vlasnici, podružnice, pridružene tvrtke, ko trgovačkih marki, agenata ili drugih partnera i zaposlenika nećete imati nikakvih odgovornosti, gubitka, potraživanja ili zahtjeva, uključujući razumne odvjetničke naknade, od strane trećih strana zbog ili koji proizlaze iz sadržaja koju korisnici podnijeti, nakon ili prenose putem web stranice (uključujući, ali ne ograničavajući se na svakom korisničkom sadržaju), njihovo korištenje stranice, njihova veza na web-mjesto, njihova kršenja Uvjeta korištenja, ili njihove povrede bilo koje druge osobe ili zakonska prava subjekta.

popup

Primite impresivan bonus iz sigurne online casino